Ing. et Ing. Jiří Korec

  • ANO 2011
  • Zlín
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2023 12:37:00

Přímý kontakt s obyvateli města je pro mě velmi důležitý

Přímý kontakt s obyvateli města je pro mě velmi důležitý

Pravidelné setkání primátora města Zlína s občany bude pokračovat i v roce 2023. Zlíňané mohou pořad Na slovíčko s primátorem Jiřím Korcem sledovat online, nebo se jej osobně zúčastnit.

 Setkání se Zlíňany se uskuteční ve čtvrtek 9. března v 16 hodin v obřadní síni zlínské radnice. Pořad bude zároveň vysílán online prostřednictvím facebookové stránky zlin.eu. Dotazy lze posílat předem na email naslovicko@zlin.eu, nebo je mohou účastníci setkání klást osobně. Dostane se i na otázky vložené do komentářů pod online vysílání.

„Jsem velmi rád za zpětnou vazbu od občanů, kterou dostávám v průběhu celého volebního období. Přímý kontakt s obyvateli města a získání zpětné vazby je pro mě velmi důležité. Je dobře, že si čím dál více Zlíňanů najde čas a přijdou si osobně promluvit o věcech, které je zajímají nebo trápí. Zároveň mě těší, že občané oceňují, že dostávají odpovědi na otázky, které je zajímaly,“ sdělil primátor Jiří Korec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama