Mgr. Daniel Marek

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2023 12:18:00

Milion korun je k dispozici v participativním rozpočtu města

Milion korun je k dispozici v participativním rozpočtu města

Už počtvrté byl v rozpočtu města schválen milion korun na takzvaný participativní rozpočet. Obyvatelé Mladé Boleslavi tak mají šanci sami rozhodnout, kam investované peníze poputují, aby co nejlépe sloužily městu a všem, kteří zde žijí.

Pravidla jsou jednoduchá. Hodnota jednoho projektu nesmí překročit částku 300 tisíc korun, nápad, který bude realizován, musí být na veřejném prostranství či budově v majetku města, aby skutečně sloužil co nejširšímu množství lidí.

„Budu moc rád, když se zapojí co nejvíce lidí. Co se týká nápadů, může se jednat o vylepšování veřejných prostor, rekonstrukci stávajících objektů, doplnění či umístění úplně nového mobiliáře v ulicích, výsadbu zeleně či její úpravu, nové herní prvky na stávajících hřištích či cokoliv dalšího, fantazii se meze nekladou," vyzývá náměstek promátora Daniel Marek.

Návrhy lze podávat prostřednictvím formuláře, který naleznete v rubrice Rozpočet na webu města, do 31. března letošního roku.

Vyplněný formulář v uzavřené obálce můžete zanést nebo poslat do podatelny magistrátu (Komenského náměstí 61).

K návrhu je nutné přiložit podpisový arch, který dokládá, že návrh podporuje alespoň patnáct obyvatel města. Formulář naleznete rovněž na webu města ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama