Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2023 8:24:00

Exministr obrany Metnar se bál i vlastního stínu

Exministr obrany Metnar se bál i vlastního stínu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zbrojení.

 Exministr obrany Metnar si nepřeje, aby Armáda České republiky měla novou techniku a rozkopává nákup BVP, na který on neměl 4 roky odvahu, protože se bál zbrojařů i vlastního stínu.

Kompletní informace o nákupu BVP leží už desátý den (!) v kanceláři výboru pro obranu a poslanci tak mají k dispozici veškeré potřebné informace. Jestli předseda tohoto výboru Metnar alespoň občas chodí do práce, nemohl si složky k BVP u sebe v kanceláři nevšimnout. Lež střídá lež. Útok střídá útok. Obstrukce střídá obstrukci.

Muž, který se většinu svého ministrování jen směšně vymlouval, proč tendr na BVP nemůže dokončit, teď hystericky útočí na mě a na tým Ministerstva obrany České republiky, který tendr dokončil za neuvěřitelných 9 měsíců (!). Zvládli jsme v rekordním čase to, co on roky zanedbával a nyní chce jen skrýt svou neschopnost klíčový projekt dokončit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama