Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2023 15:14:00

Typické pro dnešní média

Typické pro dnešní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze pirátského exnáměstka vnitra Lukáše Koláříka

 Média se zabývají hloupostmi, ale zásadní věci přehlíží. Je otázkou, zda záměrně, nebo z neumětelství? Na Seznamu je líčen konflikt Lukáše Koláříka z Pirátů, donedávna ještě náměstka ministra vnitra, který se v červnu zapletl do fyzické potyčky dvou žen – manželky a své asistentky, která byla i jeho milenkou. Celý článek je věnován nezajímavému konfliktu.

Zásadní je však kdy a kde ke konfliktu došlo. Stalo se to po společenské akci na Pražském hradě, konkrétně šlo o vyhlášení hasiče roku, kdy se konzumoval alkohol do ranních hodin. Konflikt se odehrál v pražském hotelu Spiritka, který je ubytovacím a reprezentačním zařízením Ministerstva vnitra.

Být novinářem, asi bych se ptal, k čemu slouží ubytovací a reprezentační zařízení MV ČR? Kdo platí náklady? Je zařízení určeno k bohémským mejdanům nové elity? Těch otázek by bylo mnoho, ale to by musel mít takový novinář invenci, trochu odvahy a chuť jít po podstatném.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama