Ing. Jana Krutáková

  • STAN
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2023 19:05:00

Musíme zapracovat na skládkování komunálního odpadu

Musíme zapracovat na skládkování komunálního odpadu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k jednání sněmovního výboru pro životní prostředí

 Projednali jsme zprávu Komise, v které jsou identifikovány členské státy, kterým hrozí riziko, že nesplní cíle v oblasti přípravy k opětovnému použití a recyklace komunálního odpadu, cíl v oblasti recyklace obalového odpadu a cíl v oblasti snížení skládkování komunálního odpadu.

S radostí mohu konstatovat, že Česká republika patří mezi devět států, které jsou na nejlepší cestě dosáhnout prvních dvou cílů. Musíme však ještě zapracovat na skládkování komunálního odpadu.

Plán odpadového hospodářství tyto závěry Komise bude jednoznačně reflektovat a věřím, že náš závazek dostat se pod 10 procent skládkování komunálního odpadu se nám podaří naplnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama