Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2023 18:25:00

Investice do profesionálního výcviku našich záchranářů je nejlepší investicí

Investice do profesionálního výcviku našich záchranářů je nejlepší investicí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu po návštěvě regionů.

Během našeho výjezdu do regionů, který jsem absolvovala společně s Alexandrem Vondrou a Ondřejem Krutílkem, jsme měli příležitost navštívit spoustu zajímavých míst a potkat inspirativní a šikovné lidi. Jedním z nich byla Česká zbrojovka v Uherském Brodě, která je skvělým příkladem úspěšného českého zbrojního průmyslu.

Dvě debaty s maturanty nám ukázali, že mladí lidé mají zájem o evropské dění. Je důležité, že si uvědomují, že to, co se děje v Bruselu, má přímý vliv na jejich životy, a že to můžeme ovlivňovat.

Na závěr cesty jsme navštívili výcvikové středisko pro záchranáře v Jihlavě. Investice do profesionálního mnohostranného výcviku našich záchranářů, je nejlepší investicí.

Díky všem fajn lidem, se kterými jsem se během našeho výjezdu potkala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama