Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2023 18:42:55

Jurečkova facka českým matkám

Jurečkova facka českým matkám

Výchovné k důchodu 500 Kč až od 3 dětí. Marián Jurečka zasadil ránu průměrné Češce a podpořil nadprůměrný reprodukční koeficient Rómů a neevropských přistěhovalců. Stanou se Češi menšinou ve své vlastní zemi?

 Po tvrdém útoku na starobní důchodce na sebe nenechal s dalším úderem Marián Jurečka čekat dlouho. Jeho obětí jsou tentokrát ženy matky, které vychovaly méně než 3 děti. Podle Jurečkova návrhu nedostanou v penzi tzv. výchovné. Jurečka tak pokračuje v administrativním znevýhodňování méně majetných rodin, které si třeba více než 2 děti nemohou dovolit. „Bohatým bude přidáno a chudým bude odňato i to co mají“ píše se v jednom podobenství v Bibli. Asi motto Jurečkovi sociální politiky, které uvádí do praxe.

Milé ženy a matky, které máte méně než tři děti – cožpak si takovou diskriminaci a aroganci necháte líbit? Prachsprosté kádrování ze strany státní administrativy? Cožpak jste mašiny na plození dětí? Nejsme přece ve středověku, kde plození dětí mělo být hlavní náplní ženina života.

Na druhé straně nutno přiznat, že Jurečka podporuje svým opatřením elementy, pro něž je plození dětí prvořadou obživou. Nuž, to je asi Jurečkova vize budoucnosti. Tenčící se česká populace žijící  v ústraní před rostoucím počtem populace Romů a mimoevropských přistěhovalců. Možná něco jako Jižní Afrika dneška, kde se její otcové zakladatelé, lidé, kteří vybudovali prosperující prozápadní stát, snaží být co nejnápadnější, aby neprovokovali už jen svou přítomností černou většinu vztahující žádoucně ruce k Putinovu Rusku.

Mimochodem, nemělo by to být přesně naopak? Neměli by být děti zárukou prosperity rodičů? Neměli by děti podporovat své stárnoucí rodiče? A neměl by se stát starat jen o ty, kteří děti nemají a nemá je kdo podporovat? Ano, ano, už vidím svůj omyl, to by bylo proti biblickému podobenství…Bij chudáka do hlavy, že Mariáne?

Neopomenu dobrou zprávu na závěr. Jurečka prý pořádá pro zaměstnance svého resortu adventní setkání za 400 000 CZK (iDnes.cz). Třeba budou nějaké zbytky. Takže penzistky s jedním či dvěma dětmi rychle na značky, abychom byli včas u kontejnerů a mohli ohlodávat kosti padající ze stolů sociálních byrokratů. A spolu se podívat z potemnělé ulice do blyštivých ministerských oken a zapět chválu na sociální cítění Mariána Jurečky. Jen na okraj, těch 400 000 Kč, to nejsou žádné peníze poletující ve vzduchu. To jsou ty, o které vás stát ve stále větší míře obírá a které tímto způsobem ve váš prospěch využívá. Že by nový slogan lidovců? Chceš-li se psem hlodat kost, vol lidovce pro radost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama