Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2023 8:20:00

Němci si už sypou popel na hlavu

Němci si už sypou popel na hlavu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke změně postoje Německa k Rusku

Sázka na Rusko se nevyplatila, SPD uznala chybu. Samozřejmě ne ta česká, toho se nedočkáme zřejmě nikdy, ale Němci si už sypou popel na hlavu.

Němečtí sociální demokraté totiž o víkendu předchozí mírnou politiku vůči Rusku označili za chybu. Dlouho věřili tomu, že ekonomická spolupráce s Ruskem přispěje k větší demokratizaci teroristického státu (eh!) a teprve teď kolegům došlo, že jsou v pěkné „rejži“. Krom toho, že nic jako demokratizace v rusku neprobíhá, je na něm teď Německo závislé.

Čím dřív všem dojde, že po dobrém to se sígry nejde nikdy tím líp pro nás všechny. Jsem rád, že česká politika v tomhle byla od začátku jasná a vláda dělá maximum, aby byla naše závislost na Rusku v jakékoliv oblasti rovna čisté nule.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama