MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2024 8:19:00

Četli jste to? Vyloučit prý nelze nic

Četli jste to? Vyloučit prý nelze nic

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na možné zapojení NATO do konfliktu na Ukrajině

 Na vyslání spojeneckých vojáků na Ukrajinu podle Macrona shoda není, „vyloučit však nelze nic“. Já jen dodám, že zběhů z Ukrajiny je nejen u nás, ale v celé Evropě dost. Stačí, aby se vrátili domů a bránili svoji vlast? Poslat je zpět, na to nemají evropští lídři koule.

Teda že zrovna Macron, Putinův a Merkelové starej kámoš, chce vtáhnout Evropu do války, to je zajímavé. Neuvěřitelné, co se právě děje.

Lidi, probuďe se, to fakt není přiblblej seriál na ČT, to je realita. A vtahují nás do ní politici, které jsme si zvolili. Bohužel se mezi ně řadí i Fiala a Tusk. Tak premiéři V4, vy fakt chcete válku? Jednáte, tak u toho myslete hlavně na zájmy obyvatel svých zemí. Ti preferují mírové řešení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama