Mgr. Olga Sedláčková, MBA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2012 8:52:23

Je načase ukončit pokusy s DPH - mnohem Víc než si myslíte

Je načase ukončit pokusy s DPH - mnohem Víc než si myslíte

Hezké české přísloví říká "Opakovaní matka moudrosti". Panu ministru Kalouskovi je to tedy potřeba znovu zopakovat - "je načase ukočit pokusy s DPH".

Vypadá to, že není moci této vládě vysvětlit, že zvýšení DPH ani nezajistí nastartování ekonomického růstu, ani nespasí státní rozpočet.  Když se navíc takové opatření zkombinuje se snížením reálných příjmů obyvatel, jako je např. připravované zpomalování valorizace penzí, pak to začíná být pro domácí ekonomiku už takřka smrtící koktejl.  

Každá dobrá hospodyňka přece ví, že deficitní rodinný rozpočet se dá zachránit pouze tak, že se razantně sníží výdaje a nakupuje se jen to, co je pro rodinu v dané chvíli skutečně nezbytně potřeba.  

Asi je v české politice skutečně potřeba víc žen. Na Ministerstvu financí je pak rozhodně potřeba mnohem víc zkušeností s domácí ekonomikou. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama