Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2024 4:31:00

Fialova vláda nakoupila zakázaný bílý fosfor. Mainstream nic neřekne?

Fialova vláda nakoupila zakázaný bílý fosfor. Mainstream nic neřekne?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nákupu bílého fosforu, jehož použití ve válečných konfliktech je zakázáno

 Fialova vláda nakoupila zakázaný bílý fosfor. Strašlivá zbraň jménem bílý fosfor způsobuje zkázu, kterou si lze jen těžkopředstavit.

Bílý fosfor je obávanou zbraní, která způsobuje strašlivá zranění. Proto bylo jeho použití ve válečných konfliktech zakázáno všude, kde může zasáhnout civilní obyvatelstvo. Použit byl například americkou armádou během války ve Vietnamu a první zprávy o jeho použití přichází i z Ukrajiny.

Co munice s bílým fosforem však ve skutečnosti s lidským tělem udělá, je mnohem horší, než si člověk dokáže představit. A o jeho nákupu a odevzdání se baví poslanci parlamentu a novináři mlčí?! Národ nic neví! Mainstream nic neřekne?!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama