Mgr. Olga Sedláčková, MBA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2012 13:51:18

Je načase udělat další krok v regulaci hazardu.

Je načase udělat další krok v regulaci hazardu.

Regulace hazardu. Reklama na hazard v našich městech a obcích. Vadí vám reklama na hazard? Zajímá mě i Váš názor. Anketa.

Je načase udělat další krok směrem k přísnější  regulaci hazardu. Ta hlavní přímá cesta k další regulaci hazardu v našich městech a obcích samozřejmě vede především přes omezování počtu míst, kde je možné hazard provozovat. Další možností je rovněž omezení provozní doby heren. Toto mohou města a obce udělat pomocí obecní legislativy, kterou mají ve své pravomoci.  

Jsou ale ještě i další možnosti jak regulovat hazard. Jednou takovou možností je omezit či zcela zakázat reklamu na hazard tak, jak je již dlouho zakázána reklama na tabákové výrobky.  Z našich měst a obcí by pak zmizela venkovní reklama na hazard, která naše města a obce tedy zrovna moc nezdobí.

Zajímá mě, co si myslíte o reklamě na hazard, se kterou se setkáváte v ulicích našich měst a obcí. Pokud chcete svůj názor aktivně vyjádřit, můžete odpovědět na anketu umístěnou zde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama