Mgr. Radim LISENKO, LL.M.

  • SOCDEM
  • Plzeň 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2012 21:16:24

nemáme rádi politiky ...

nemáme rádi politiky ...

staré struktury, korupce, chameleoni

 Vím, že většina z vás nemá ráda politiky. Vzhledem k situaci v této republice s vámi plně souhlasím, ani já je rád nemám, avšak, pokud budu jen na politiku nadávat, nic nevyřeším. Proto jsem se již dříve rozhodl, zkusit něco málo s tímto udělat. Začal jsem v zastupitelstvu největšího plzeňského obvodu a věřím, že se zde situace zásadně změnila směrem k občanům.

Politika je často boj s "větrnými mlýny" - jeho lopatky vás mohou pěkně posekat ... Zatím je nás několik a snažíme se, možná se nám podaří ty lopatky zastavit, nebo alespoň přibrzdit.

Mohl bych zde lamentovat na celostátní politiku, na nesmyslnost právního systému, nad nefungováním a mafiánstvím justice, ale to je něco, co se kraje netýká. Pokud tedy máte zájem, aby alespoň nejbližší prostředí pro váš život fungovalo snesitelně, jděte k volbám!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama