Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2012 18:34:00

Věřím, že občané falešné e-maily u volebních uren odsoudí

Věřím, že občané falešné e-maily u volebních uren odsoudí

Stanovisko KVV ČSSD Ústeckého kraje ke lživým a falešným e-mailům.

Důrazně odmítáme metody, kdy jsou neznámými pachateli šířeny falešné informace prostřednictvím e-mailové komunikace. Údajný dopis pana Michala Haška, proti kterému se jihomoravský hejtman důrazně ohradil prostřednictvím tiskové zprávy CSSD, je dalším evidentním zneužitím soukromého mailu k předvolební skandalizaci lídrů ČSSD. Požádáme Policii ČR, aby prošetřila, kdo je v pozadí těchto nečestných praktik.

Jana Vaňhová uvádí: "Falešné maily, které se v poslední době objevily ve spojitosti s mojí osobou a osobou pana Michala Haška jen potvrzují, že v Ústeckém kraji kandiduje politická strana, která se neštítí žádných špinavých praktik, a v zoufalství z mizivých volebních preferencí se uchyluje k zoufalým útokům proti svým politickým konkurentům. Věřím, že občané tyto praktiky u volebních uren odsoudí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama