Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2013 9:07:48

Pánové, nehádejte se, jste z jednoho hnízda

Pánové, nehádejte se, jste z jednoho hnízda

Vyjádření poslankyně PČR a místopředsedkyně ÚV KSČM Miloslavy Vostré ke střetu ve vládní koalici o obsazení ministerstva obrany.

Po delším čase se zřejmě probudil předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a rozhodl se řešit post ministra obrany. Jestli si někdo myslí, že dnešní vláda zasedne ke konstruktivnímu jednání a zváží pro a proti u navrhovaných osobností na tento post, hluboce se mýlí. Premiér Petr Nečas ukázal svou razantnost a uzemnil předsedu TOP 09 vyjádřením, že si má řešit problémy na Ministerstvu práce a sociálních věcí. Musím uznat, že i občany zajímá, jak to dopadne s tolik proklamovanou s-Kartou. Jen oba pánové se ze zimního spánku probudili poněkud pozdě. Že by za vším stál ministr Kalousek, který má v popisu práce šetřit  a zase jenom šetřit? Bohužel, ale jen na občanech. Tentokrát se však rozhodl premiér k razantní pomoci. Ministr obrany prostě není, ne z neschopnosti naší vlády, ale proto, že tento post zastává premiér a tím ušetří jeden ministerský plat.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama