Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2013 9:03:17

Když knížepán prodává

Když knížepán prodává

Česká republika je vyhlášená svými památkami, historickými budovami a toto vše láká zahraniční turisty. Bohužel nejen je.

Občas nám zapřemýšlí i úředník či politik a je z toho prodej. Když se přidá „dobrá vůle“, můžeme počítat s tím, že se nestačí český občan divit. Ministr zahraničí Schwarzenberg jednou prohlašuje, že zámek Štiřín se prodávat nebude, za chvíli zase bude a v posledních dnech nám připravil největší překvapení. Bez jakéhokoli oficiálního vyhlášení prodeje si již zámek prohlédla a informace dostala zahraniční společnost zabývající se hotelnictvím. Pan ministr zřejmě hledá peníze, aby mohl dotovat nepovedenou sKartu či pomoci paní ministryni práce a sociálních věcí zajistit provoz tolik užitečných Klokánků. Co všechno se honí knížeti hlavou, když dovolí svým úředníkům provázet po Štiříně zahraniční delegace a tím znevýhodňuje další zájemce? Že by nám třeba hoteloví odborníci pomohli financovat Klokánky, aby zaměstnanci dostali výplaty a nemuseli být vedeni na úřadě práce? Neměla by náhodou o takto zajímavých prodejích rozhodovat vláda a prodej proběhnout podle zákonů České republiky?
 Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama