Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2013 11:39:00

„Slibem nezarmoutíš“, heslo Bohuslava Sobotky pro nadcházející volby

„Slibem nezarmoutíš“, heslo Bohuslava Sobotky pro nadcházející volby

Bohuslav Sobotka ve vizi premiérského křesla v budoucí vládě představil s velkou pompou své stínové ministry. Ani si neuvědomuje, že název stínový je možná nejvýstižnějším příměrem k chování těchto pánů.

Dlouhodobě pozorujeme souznění ODS a ČSSD, ať už to byly postoje k výši DPH nebo dnes zcela identický postoj Lubomíra Zaorálka ke jmenování Livie Klausové jako velvyslankyně Slovenské republiky. S tímto stylem je srozuměn zřejmě i velký odpůrce ODS, Michal Hašek. S ministrem Bendlem se rád potká nad řešením situací a v mnoha případech si velice notují. Jmenování Jana Mládka, za kterého se musel Sobotka omlouvat živnostníkům, je důkazem, že pánové něco jiného říkají a něco jiného ve skutečnosti dělají. Jistě uznáte, že je možné všechny jejich výroky dohledat. A tak bych se ráda zeptala Bohuslava Sobotky v čem jeho vláda bude vlastně pro občany přínosem. 
Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama