JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2013 11:30:06

Jurečka chytil fantas, a živě. Příčina? Půlka jeho buňky ODS půjde bručet

Jurečka chytil fantas, a živě. Příčina? Půlka jeho buňky ODS půjde bručet

Byl jsem hostem pořadu Hydepark, kde se kromě aktuálních politických témat jako role prezidenta republiky ve vládní krizi, hazard, Miroslav Kalousek, a role Jana Kubiceho, řešil se také plzeňský kmotr Roman Jurečko, který mi zavolal živě do vysílání.

Asi je zbytečné ptát se, proč moderátor Daniel Takáč nezadal ani jednu s vysoce palcovaných otázek,  pravděpodobně to bylo tím, že  všechny byly pozitivní, ale to nechme stranou. 

Hned v úvodu jsem byl konfrontován nejžhavější otázkou posledních dní, zda podporuji prezidenta Miloše Zemana v sestavování úřednické vlády. Připomněl jsem divákům, že zvolený prezident má právo využívat pravomoci, které využívali už ti před tím a Zeman je prostě může využít až na doraz.

Zopakoval jsem také stanovisko strany, že VV jsou jednoznačně pro konání předčasných voleb. Zároveň jsou pro to, aby Kalousek a Kubice co nejdřív opustil ministerstvo financí, resp. vnitra. Každý den, co je Kubice a Kalousek u moci roste možnost ovlivnění svědků a narušení vyšetřování.

Do pořadu se také dovolal plzeňský kmotr Roman Jurečko, jenž se asi cítí nevyužitý, když mu policie obvinila členy představenstva jeho plzeňské ODS a jeho Plzeňské Teplárenské, kteří podle policie nastrčili bezdomovce jako bílého koně, aby pumply daňové poplatníky o miliony korun daňovým únikem s pohonnými hmotami.

Jurečko se snažil divákům vsugerovat, že nás dva seznámil Tomáš Hrdlička a že jsem loboval ve prospěch Vrchního státního zástupce Rampuly. Ptám se, proč tyto lži pan Jurečko neuvedl do soudního spisu, když svědčil v mé kauze. Bál se snad křivého svědectví? Proč pouští takovéto nesmyslu do éteru? Zvážím v souvislosti právní kroky. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama