MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2013 17:29:59

Policie mne skrytě zkoušela nahrávat při jednání

Policie mne skrytě zkoušela nahrávat při jednání

Sobotní zásah policie ČR ve vrchlabské nemocnici má další pokračování. Policie dnes v odpoledních hodinách navštívila ředitele MUDr. Vladimíra Drymla, který je zároveň senátorem ČR v Královéhradeckém kraji, a následně zahájila hodinové jednání.

Senátor v průběhu návštěvy postřehnul, že je po celou dobu tajně nahráván!

„Policie ČR se dnes odpoledne dostavila do mé kanceláře v nemocnici, kde si policisté vyžádali další zdravotnickou dokumentaci. Během rozhovoru s policisty jsem přitom zaznamenal, že jsem po celou dobu tajně nahráván. Na můj dotaz policisté přiznali skryté pořizování záznamu a uvedli, že jednají na pokyn svých nadřízených!“, popisuje senátor.

„Vzhledem k tomu, že nedošlo k žádnému obvinění, považuji chování policie za skandální! V sobotu jde celé komando vyzvednout dokumenty, které bychom předložili i na klasickou výzvu, a dnes pod záminkou vydání dalších dokumentů si policie ČR dovolí tajně nahrávat na záznam senátora, který je ústavním činitelem! A to bez jediného opodstatněného důvodu!“, uvádí dále Vladimír Dryml.

„Již jsem podal trestní oznámení na sobotní postup jednotlivých policistů. Jelikož se zde nyní snaží policie o evidentní vykonstruování umělé kauzy jako v případě Jany Nagyové, trvám na odvolání krajského policejního prezidenta, jakožto osoby zodpovědné za chování svých podřízených“, popisuje senátor svůj další postup. „Již jsem o celé věci informoval ministra vnitra Martina Pecinu i ministryni spravedlnosti Marii Benešovou. Nastal čas, aby tento stát zase začal respektovat demokratická pravidla a ne diktaturu policejních orgánů“, uzavírá Vladimír Dryml.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama