Mgr. Petr Gruber

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2013 13:09:04

Milý "Úsvite".

Milý "Úsvite".

Vystoupení v Bohnicích

 

Se zájmem jsem si přečetl článek o vystoupení Tvých představitelů v Bohnicích. Nevím, jestli se smát nebo plakat. To, že Alfons Mucha se narodil na Moravě, a je tak ze stejných končin, ze kterých Tvůj předseda, který to rád vyzdvihuje, ale zjevně mu to nyní nevadí, pominu.


Není však možné pominout, řeč Tvého pražského lídra Milana Šarapatky na setkání v Bohnicích. Budu raději citovat: „Máme ze všech exportů asi padesát procent těch, které z Německa putují do dalších zemí. Prožili jsme vojenskou okupaci Německem a dnes prožíváme ekonomickou okupaci Německem,“ komentoval bonmotem Šarapatka.“


Jak může bývalý diplomat tohle vypustit z úst? Úsvite, vždyť říkáš ústy svého předsedy, že není možné trestat úspěšné za to, že jsou úspěšní a bohatí. A nyní Tvůj jiný představitel říká, že cizí stát si může za to, že je úspěšný, umí své výrobky prodat a je proto špatný. Ta malá domácí dušička se musela zřejmě vypovídat. Snad místo výběru Tvé prezentace nehrálo velkou roli.


Nevážit si svých úspěšných sousedů je sebevražedné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama