Michal Kern

MÉ SRDCE BIJE PRO REPUBLIKU
  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2013 20:37:48

Průzkum, nebo manipulace?

Průzkum, nebo manipulace?

Poslední dobou se s průzkumy opravdu takzvaně roztrhl pytel. Opravdu jsou vypovídající, nebo poplatné těm co je zadávají?

 Jen krátce bych se chtěl zmínit k předvolebním průzkumům a statistikám.
Opravdu je náš národ tak slepý a tak rychle zapomíná? Proč v průzkumech stále figurují s hojným počtem hlasů strany, které tady jsou skoro od sametové revoluce? Je opravdu tak moc hrozné volit něco nového. Bojíme se tak moc změny? 

Jasně bylo v tomto volebním období vidět jak se staré a zavedené strany snaží to nové zlikvidovat a zničit, přinejlepším si od nich vzít pár nápadů a vydávat za své. Žádná ze stran pohybujíce se v politice posledních dvacet let se nesnažila nic pořádně změnit. Povedlo se jim republiku rozkrást, rozhádat a pomalinku si vybudovat svá království moci, kde je nic a nikdo neohrozí.

Dejme šanci na stejně dlouhou dobu novým lidem, které nám průzkumy nepodstrkují, lidem proti kterým staří straníci brojí. Pak se teprve uvidí kdo odvedl víc práce a jak kvalitní.
Na průzkumy kašlu. Volím lidi, ne strany!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama