Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2013 23:55:05

Nejekologičtější je energie, kterou nemusíme vyrobit

Nejekologičtější je energie, kterou nemusíme vyrobit

Podle ekologických organizací by se noví poslanci měli více věnovat životnímu prostředí. Vydaly i studii, podle které hlasování předchozí Poslanecké sněmovny o ekologických zákonech bylo vůbec nejhorší od roku 1994.

 Soustřeďme se na hledání úspor energie. Projekt Zelená úsporám vidím jako zdařilý. Je nutné v něm pokračovat a rozšiřovat jej. Uvědomme si to hlavní: nejekologičtější je energie, kterou nemusíme vyrobit.

Hlavní příčinou, která brzdí snížení znečišťování ovzduší, je neúměrné zdražování cen ušlechtilých energií, tj. plynu a elektřiny. Tento fakt nutí řadu domácností s lokálním topeništěm se opět vracet ke spalování podřadného uhlí a odpadů.

Jedním z hlavních cílů hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury je prosazení zákona o obecném referendu. V něm občané mohou svobodně vyjádřit svůj názor a rozhodnout o ochraně ovzduší v regionu, prolomení těžebních limitů nebo úložišť jaderných odpadů.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku
https://www.facebook.com/jaroslavholik.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama