ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2013 22:52:02

Neslibuji a neloudím. Nabízím férovou spolupráci

Neslibuji a neloudím. Nabízím férovou spolupráci

Jsem profesionální politik, který prošel všemi stupni politiky. Od zastupitele MČ Prahy 11 po radního hlavního města Prahy a poslance Sněmovny Parlamentu ČR.

Jsem pravicově konzervativně založen a věřím v zodpovědnost jedince za svůj život a osud.  Snažím se oslovit v současných volbách podobně smýšlející občany a rád bych společné myšlenky prosazoval.

Je mi ovšem zatěžko něco někomu slibovat a loudit od lidí hlas. Říkám již 10 let věci na rovinu a kvůli svým pravicovým názorům jsem musel odejít z levicové ODS. Když něco slíbím, tak to prostě splním - považuji to za samozřejmost, ne za důvod k chlubení.

Nechci slibovat občanům České republiky, že za ně něco udělám. Každý, kdo je zdravý, se musí snažit sám. A začít u sebe.  Nikdo nemůže čekat od politiků, že jako mávnutím kouzelného proutku zařídí, aby se měli všichni dobře, a to navíc bez práce.

To, jak se budete mít, je hlavně na vás, na vaší zodpovědnosti a pracovitosti. Jako politik mohu jen pomoci nastavit pro to vše férové prostředí. Nižší daně, rychlé soudnictví, kvalitní zdravotní péči atd. 

Pokud se všichni nenaučíme sami sobě vládnout, nebudeme držet při sobě, tak mohou všichni politici ze všech stran slibovat hory doly a stejně se nic nezmění.  Všichni musíme pracovat, vzájemně se podporovat, pak se nám podaří udělat z České republiky prosperující společnost.

Už teď slyšíme, jak skoro všechny politické strany říkají, s kým po volbách půjdou do koalice a s kým ne. Volební blok Hlavu vzhůru to nedělá. Je to neuvěřitelně sobecké, hloupé a proti zájmu občanů republiky. S kým půjdu nebo s kým nepůjdu, to záleží na programovém průniku stran, které se dostanou do parlamentu. 

Myslím, že cestou do pekel je vláda ČSSD s podporou KSČM.  Někdo si možná říká, že jedno volební období by to snad šlo vydržet. Jenže zástupci těchto stran už předem řekli, že nastaví takové podmínky, že příště půjde volit více lidí na dávkách a podporách než lidí, kteří chodí do práce. Podle toho pak také bude vypadat výsledek – za slib bezpracného života dají hlasy populistům, kteří jim klidně slíbí pečené holuby létající přímo do úst.

Nelíbí se mi průběh volební kampaně, kdy veřejnoprávní televize upřednostňuje některé politické strany na základě nesmyslných průzkumů. Každá strana má právo mít stejný televizní prostor a prezentovat svůj volební program. I proto bychom měli zrovnoprávnit postavení televizí a radií na trhu a zrušit televizní a rozhlasové poplatky.

To, co většina uchazečů o hlasy voličů zatím předvádí, je spíš kampaň osobní, nikoliv programová, což je velká škoda pro obyvatele České republiky. Prvořadý je přece program, který řekne, kdo chce jak pomoci rozhýbat Českou republiku a ne žabomyší války mezi stranami nebo dokonce uvnitř jich samotných.

Blok Hlavu vzhůru se při svých mítincích, debatách a dalších předvolebních akcích právě o takovou programovou prezentaci snaží. Budu rád, když takový věcný přístup o volebním víkendu oceníte. Volte Hlavu vzhůru!

Jiří Janeček, kandidát č.5 v Praze, volební blok - Hlavu vzhůru

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama