Pavel Přemysl Ries

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2013 19:03:48

Dodatek k článku o muslimské modlitebně

Dodatek k článku o muslimské modlitebně

Po zveřejnění mého článku „Nezpůsobí muslimská modlitebna ve Varech jen problémy?“ jsem obdržel e-mail od pana Lukáše Lhoťana. Informace v něm uvedené považuji za vhodné doplnění mého článku, a tak jak jsem je obdržel, předávám dál.

„Dobrý večer, přečetl jsem si Váš blog http://ries.blog.idnes.cz/c/366035/Nezpusobi-muslimska-modlitebna-ve-Varech-jen-problemy.html a rád bych Vám k tématu doporučil několik informací. 

Opomeneme-li fakt, že muslimové lžou a tvrdí, že jde o školicí středisko, a ne mešitu, tak pan Alrawi, jenž budování této modlitebny podporuje a je i představitelem Ústředí muslimských obcí v ČR (organizace, pod niž spadá i muslimská obec v Karlových Varech), je policií vyšetřován kvůli šíření islámského extremismu v brněnské mešitě, podrobnosti zde:

http://brno.idnes.cz/policie-kazani-v-brnenske-mesite-bylo-trestne-je-ale-promlcene-pbq-/brno-zpravy.aspx?c=A120526_1783737_brno-zpravy_bor

O vyšetřování Alrawiho zde:

http://www.osacr.cz/2013/09/09/alrawiho-xenofobii-a-vyzvy-k-nasili-bude-vysetrovat-policie/

Záznam onoho problematického Alrawiho kázání zde:

http://www.youtube.com/watch?v=__YQxffxT-8 

Pro rychlou orientaci v záznamu: 4:10 první slova novorozenci do ucha „Alláhu akbar“; 6:58 „nauč ho nenávist ke kuffru - tedy k neuznání Alláha“; 7:15 „můžete bít děti, když se nemodlí, neb je to výrok proroka Mohameda“; Páteční kázání… 00:12:53.

Další ukázky islámského extremismu a kontroverzí v českých mešitách uvádím ve své knize Islám a islamismus v České republice zde:

http://www.bux.cz/knihy/146679-islam-islamismus-v-ceske-republice-2-vydani.html

S pozdravem Lukáš Lhoťan“

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/pavelpremyslries.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama