Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2013 19:18:49

Nedalo se metanolové aféře předejít?

Nedalo se metanolové aféře předejít?

Kvůli metanolové aféře, která se z velké části odehrála ve Zlínském kraji, zemřelo 47 lidí. Nyní se rozhodlo, že v příštím roce začnou náš region hlídat specialisté na organizovaný zločin. V důsledku této kauzy se plánuje otevření nového pracoviště.

 Jenže na trestnou činnost spojenou s výrobou a dovozem lihu na Zlínsku upozorňovali novináři před více jak deseti lety. Je normální, že se tomuto problému nikdo z policie ani z celníků nezabýval? Byli obyčejní policisté hluší a slepí, že si léta ničeho nevšimli? Nebo si všimli a jejich nadřízení nereagovali? Metanolová aféra je jen následek totální morální devastace společnosti, pro kterou jsou alfou i omegou peníze. 

Policie by měla přestat vymýšlet nesmyslné reformy a vrátit se ke kořenům policejní práce. Ty nejsou v celorepublikových, takzvaně elitních útvarech, ale v práci obyčejných uniformovaných policistů, kteří by se měli denně pohybovat mezi lidmi.

Navíc je potřeba důsledně prosazovat osobní odpovědnost, kterou má hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury ve svém volebním programu.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/jaroslavholik.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama