Mgr. Petr Gruber

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 7:22:57

Moje ministerstvo!

Moje ministerstvo!

Jak na občany?

 

Ve včerejším pořadu „Partie“ nezklamal Miroslav Kalousek. Na jednu z otázek začal odpovídat slovním spojením „moje ministerstvo, na mém ministerstvu“. Zdá se, že přivlastňování si státních institucí poslanci za TOP 09 je trvalé. Považují jim svěřené posty za svá dobytá území, a chtějí tam vykonávat své plány bez ohledu na službu pro veřejnost, jak to slibují. A daří se jim to.


Jak jinak chápat další výraz, použitý v tomtéž pořadu, tímtéž osloveným. Výraz „jsme odpovědní svým voličům“. To je sice pravda, ale těch voličů TOP 09 bylo pouze cca 870 000. No a co ten zbytek národa? Tím, že je nevolili značí zřejmě, že musí snést všechna „kvalifikovaná“ rozhodnutí představitelů této strany. Příklady jako Parkanová, Drábek, Hanáková jistě dávají klid do duše občanů. Ale oni přece udělali vše pro své voliče. I ti jsou s nimi určitě spokojeni. Nebo ne?


Opravdu voliči chtějí, aby „jejich ministerstva“ dále obhospodařovali tito lidé bez špetky sebereflexe? Máte možnost toto změnit již příští týden.


Mgr. Petr Gruber, kandidát SPOZ, Jihomoravský kraj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama