Michal Kern

MÉ SRDCE BIJE PRO REPUBLIKU
  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2013 12:05:22

Už jen necelý týden!

Už jen necelý týden!

Dovolím si zde krátce oslovit i zamyslet nad posledními dny před volbami.

Vážení občané.
Nastal nám poslední týden před volbami, který může být pro mnohé voliče tím rozhodujícím.
Kdo sleduje pravidelně naše stránky i diskuse a je nakloněn naší myšlence, tak už má jasno. Tento příspěvek však píši i pro ostatní. 
Píši jej hlavně pro lidi co nechtějí jít k volbám a vyjádřit svým hlasem zájem o politickou budoucnost naší země.

Mnohokrát jsem slyšel argumentaci, že jeden hlas nic nezmění.
Pokud uvážíme, že těch "jedno" hlasů je až tři miliony, je to už pěkná řádka preferencí, která by mohla naprosto změnit politickou mapu v ČR.
Paradoxem je, že strany jako KSČM, případně ČSSD a také ve velmi malé míře DSSS, mají své zavedené a pravidelné voliče. Proto pro ně není problém mít stabilní voličskou základnu a první dvě jmenované i stabilní zastoupení v poslanecké sněmovně.

Proto bych Vás chtěl všechny požádat o jedno. "Jděte k volbám! Žádný hlas není vyhozený, ani ztracený. I Váš hlas může mnohé změnit v tomto politickém marasmu a nestabilitě posledních let. Využijte možnost preferování svých kandidátů a toho, že lze mnohé změnit!"

Myslím, že zde vyjadřuji myšlenku i většiny našich příznivců a všech ostatních, kterým není politika v naší krásné, byť trochu politicky zmatené, vlasti lhostejná.

Na závěr bych rád popřál krásný a pracovně i osobně úspěšný týden, který, jak pevně věřím, bude zakončen úspěchem pro Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury.

S přáním správné volby

Michal Kern
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama