Michal Kern

MÉ SRDCE BIJE PRO REPUBLIKU
  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2013 17:37:12

Předvolební setkávání

Předvolební setkávání

V průběhu posledních týdnů jsem měl možnost setkávat se s lidmi a hovořit s nimi o programu, o politice jako takové i chování některých "kovaných" politiků, kteří se aktivně podílejí na chodu státu již dvacet a více let. Zde je menší shrnutí.

Děkuji dnes všem které jsem za uplynulé dny potkal na svých cestách po obcích Přeloučska i kolem Heřmanova městce.Pokud jsem byl minulý týden překvapen podporou, tento týden a hlavně dnešek mne jen utvrdil v tom, že Úsvit jde správným směrem a jeho myšlenky jsou pro mnoho lidí zajímavé a hlavně REALIZOVATELNÉ! 
K realizaci však stále chybí podpora poslanecké sněmovny, jejíž kuloáry se opět budou plnit po volbách tento týden.Chtěl bych tímto poprosit všechny o šíření našeho programu, jeho hlavních bodů a hlavně potřeby a nutnosti odpovědnosti poslanců za jejich činy a rozhodnutí.Bez jasné odpovědnosti a možnosti odvolání poslance nebude v naší krásné republice politika nikdy dělána pro její občany, ale jen pro poslance samotné.A to už jsme tu nějakých dvacet let měli.Jak se již někde psalo, tak na věčné časy už tu jednou bylo...a hned po sametové revoluci, zde věčné časy zavládli opět. Aniž bysme měli možnost to nějak výrazně ovlivnit.A já cítím, že ta chvíle přichází nyní!
I přes argumenty, že přímá demokracie se jinde utvářela stovky let...JEDNOU S TÍM ZAČÍT MUSELI. Stejně jako s tím nyní můžeme začít my všichni, aby se generace po nás nemuseli stále utápět v dluzích, které za ně nasekali nezodpovědní a ješitní poslanci, kteří jsou vidět a slyšet pouze před volbami a po nich se zašijí ve sněmovně a hotovo.Chtěli jsme to tak? Chceme to snad tak i do budoucích let?
Změna lidí nestačila. Pojďme společně změnit systém!Chcete- li mi v tomto pomoci, pak pomocí do začátku může být volba Úsvitu přímé demokracie a kroužkování. Podporuji protikorupční zákony a v případě zvolení jsem připraven je jak podporovat dále, tak i některé z nich předložit. Skládat voličům účty své práce je pro mne povinností a základním kamenem činnosti poslance, kterého si vybrali odpovědní lidé, chtějící změnu. Pokud bych tak nečinil, mou jedinou povinností by bylo vzdát se mandátu! A jsem připraven realizovat činnost, kterou poslanec vůči svým voličům i dalším občanům ještě neuskutečnil!
Na závěr pouze dodám obvyklé: "Jděte prosím k volbám, jelikož opravdu KAŽDÝ hlas je důležitý!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama