Ing. Jaroslav Holík

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 18:39:40

Stojím před asi nejtěžším úkolem

Stojím před asi nejtěžším úkolem

Dnes se otevřou dveře volebních místností. Stojím před novou životní zkouškou. Připadám si podobně, jako když jsem stál dole pod Mont Blancem, Mont Elbrusem nebo Matterhornem.

 Stál jsem, díval se nahoru a říkal si: „To bude nad moje síly.“ Nebylo! Pokud člověk chce opravdu něco dokázat, překoná sám sebe.

 Dnes stojím před asi nejtěžším úkolem. Pokud budu zvolen, chci prosadit nový volební systém a zastavit rozkrádání naší země. Tentokrát nebudu sám. Jsem jedním z Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury. Ano, je nás zatím relativně hrstka. Vás, čestných Čechů, kterým se příčí korupce a podvádění, je ale většina.

Pojďme svoji nespokojenost s darebáky společně vyjádřit. Za pár hodin vhodíte svůj osud do urny. Nepromarněte tento okamžik.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/jaroslavholik.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama