Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2013 8:57:52

Knihovna hokejová

Knihovna hokejová

Den Středočeského kraje ve Středočeské vědecké knihovně v Kladně

Ve Středočeské vědecké knihovně v Kladně to 28. října skutečně žilo.  Hokejově. Zaměstnanci v hokejových dresech, samozřejmě dresech Kladna, zajišťovali bohatý program včetně kvízu a sportovní soutěže o ceny, občerstvení bylo doplněno za pomoci sponzorů, účastníci mohli zakoupit i ochutnat domácí a francouzská vína a další pochutiny a nechyběl ani tradiční prodej výrobků Dětského domova v Ledcích.

Nabitý sál knihovny pak vyslechl multimediální přednášku Jiřího Štěpánka „Kladenský led v proměnách času“ a ocenil i videoklip s hymnou kladenských „Rytířů“, o kterém se rozhovořil spoluautor hymny z kapely Anopheles, Jiří Pidrman.

Hokejovou atmosféru dokreslovala i účast řady hokejových legend, z nichž zejména František Pospíšil oživil následnou diskusi vzpomínkami na olympiády a jiná úspěšná či neúspěšná tažení.

Akci přijel podpořit i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek. „Nejen jako „Kladenákovi“ je mi téma hokeje samozřejmě blízké, obohatil jsem se i o nové poznatky z historie místního hokeje a o setkání s kladenskými hokejovými legendami.“  ohodnotil akci radní.

A hned pozval čtenáře na další zajímavou aktivitu v knihovně: „V pátek 8. listopadu od 18. hodin se nezapomeňte na netradiční cestovatelskou přednášku o Burundi, kde se dozvíte o životě Burunďanů a o projektu KNIHOMOL na založení knihovny v burundském městečku Buraniro. Zároveň budete moci ochutnat burundskou kávu a zakoupit si africké výrobky.“

Aktuální program knihovny naleznete na http://www.svkkl.cz/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama