ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2013 12:05:00

Nabídl jsem panu Sobotkovi vstup k nám

Nabídl jsem panu Sobotkovi vstup k nám

Jako podnikatel a živnostník se musím zastat pana podnikatele Jana Sobotky, který neměl ještě minulý týden podle tisku vyrovnané daně za uplynulý rok a splácí desítky tisíc korun Všeobecné zdravotní pojišťovně.

Myslím si, že každý, kdo začíná podnikat a není typickým zaměstnancem, nese kůži na trh a riskuje vždy mnohem více, než řadový zaměstnanec. Česká republika vytvořila během posledních let velmi neférové podnikatelské prostředí, ve kterém krachují mnohé zavedené firmy. Myslím si, že se měří dvojím metrem, na jednu stranu klidně zrušíme lustrační zákon kvůli jednomu člověku a na druhou stranu odsoudíme živnostníka, který prostě neměl štěstí a doplatil na amatérské řízení státu a celosvětovou krizi.  Pro mě jako živnostníka  a politika není důležité, jaký má tento člověk dluhy, ale jak se k těmto dluhům staví a jestli je splácí. Mluvil jsem s panem Sobotkou a sdělil mi, že dluh je řešen splátkovým kalendářem.  Jestliže budeme odsuzovat neúspěšné podnikatele, kteří se férově staví ke svým dluhům, nebude nakonec nikdo podnikat. Nabídl jsem panu Janu Sobotkovi plnou podporu a vstup do Občanské konzervativní strany. 

Jiří Janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama