Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2013 15:08:16

DSSS na Liberecku výrazně přibývá členů

DSSS na Liberecku výrazně přibývá členů

Krajská organizace Dělnické strany sociální spravedlnosti

DSSS na Liberecku výrazně přibývá členů

Dsss-liberecko









11. prosince 2013
Členská základna Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) zaznamenává výrazný nárůst v Libereckém kraji, což se projevuje i na vzniku a přípravě nových místních organizací strany.

Začátkem měsíce prosince byla ustanovena pobočka v Jablonci nad Nisou a připravuje se vznik v Železném Brodě a dalších obcích. Podle předsedy jablonecké MO Pavla Šrytra se již nyní začíná činnost zaměřovat na komunální volby, které se uskuteční na podzim příštího roku. Dále se aktivity členské základny budou ubírat směrem k volbám do Evropského parlamentu, které nás čekají na jaře.

Předseda DSSS Tomáš Vandas navštívil Liberecký kraj v rámci besedy s občany v obci Horská Kamenice, která se uskutečnila v pátek 29. listopadu. Jeho vystoupení trvalo dvě hodiny a setkalo se s velmi pozitivním ohlasem a potleskem přítomných.

Tiskové centrum DSSS Liberecko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama