Michal Kern

MÉ SRDCE BIJE PRO REPUBLIKU
  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2013 19:13:35

Zastupitel Pardubic se bojí odpovídat!

Zastupitel Pardubic se bojí odpovídat!

Zastupitel města Pardubice Jan Němec se bojí na svých stránkách na sociální síti odpovídat, odmítá komunikovat a dokonce maže nevhodné příspěvky a blokuje přispívající uživatele.

Zastupitel města Pardubice Jan Němec je asi názoru, že na dotazy se neodpovídá. A pokud ano, tak obecně, nebo úplně jinak. Tyto zkušenosti jsem načerpal na vlastní kůži na jeho politické stránce na sociální síti. Nejprve neuměl pořádně odpovědět na dotazy ohledně podpory hokejového klubu městem. Když už opravdu netušil, obrátil to v nepochopení z mé strany a odkázal na jiného zastupitele stejné strany. Zde jsem zase já nepochopil proč...
Další epizodkou byl dnešní článek o Pardubicích jako nejlepším městě pro byznys v Pardubickém kraji. Pod příspěvkem zmínil jako odpověď na příspěvek jiného uživatele, že pro úspěch takových anket je třeba výsledky zaplatit, nebo zfalšovat.
Velmi rád bych se setkal s panem Němcem osobně, abychom mohli tyto diskuse dovést do konce. Ovšem i v tom mi dal jasně najevo, že se asi nesejdeme...proč také, že? Přece se jako zastupitel nebude bavit s lidmi.

U obou diskusí už mé příspěvky nenajdete...Sociální síť umožňuje blokování i mazání. Bohužel.
Názor o anketě můžete shlédnout jedině ve formě printscreenu na mých stránkách na dané sociální síti. Opravdu mne mrzí, že se zástupce této politické strany prezentuje takto. Musím říci, že většinu ostatních členů z našeho kraje znám a věřím, že oni by se takových přešlapů a cenzury nedopouštěli. Tím více mne děsí, že někdo takový je i předsedou regionální organizace TOP09. 

I takové chování politiků mne přimělo se na veřejném životě podílet a snažit se prosazovat správnou věc. Aby se příště takoví lidé chytili za nos. Těší mne na tom jediné. Jako neznámý kandidát jsem v posledních volbách do sněmovny dostal více preferenčních hlasů než on. Pana Němce by to však po skoro čtyřech letech v komunální politice mělo děsit a měl by se snažit o lepší obraz své osoby v očích veřejnosti. Ta jej jak vidno však nezajímá.

Přeji nám všem méně takových politiků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama