ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2013 10:24:34

Mořská houba v rozkroku

Mořská houba v rozkroku

Ekologický institut Veronica Brno: menstruující Češky za rok vyprodukovaly téměř sedm tisíc tun komunálního odpadu. Tento materiál se nedá recyklovat a rozloží se během dvou až čtyř set let. Variantou jsou pratelné vložky nebo tampony z mořské houby.

Vznikající koalici chybí prostředky na financování zásadních potřeb obyvatel této země. Zkrátí  dotace  ekologům  na bádání  o hloupostech ?

Myslí někdo skutečně vážně, že by si Češky praly menstruační vložky nebo odstřihávaly kousky z houby na mytí pro tampony?

Nesmějme se. Pokud se ekošikaně nepostavíme, bude na praní a odstřihávání  zákon. Evropští ekolegislativci již počítají  litry vody pro jedno  WC a den. Proč by právě tuto připravovanou normu nerozšířili o zákaz běžně dostupných menstruačních vložek, když jsou pro přírodu takovým problémem ?

Není to tak dávno co nám  jiná parta dotovaných ekologů vzala žárovku a zatížila naše peněženky připlácením na obnovitelné zdroje energie.Teď se chystá přenést svou zákazovou politiku do ženských kalhotek.

 JUDr. Ivo Kasal, člen a mluvčí politické strany ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama