Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2013 22:47:35

Klausi, na nový rok tě slyšet nechci. Už nejsi prezident

Klausi, na nový rok tě slyšet nechci. Už nejsi prezident

Exprezident Václav Klaus by měl raději dostatečně vysvětlit zločiny, za které nese odpovědnost.

Pokud Václav Klaus hodlá k občanům České republiky promluvit na nový rok v televizi, tak bych velice uvítal, kdyby nám všem pořádně vyvětlil svůj první zločin, který se stal v roce 1991, když byl ministrem financí. Tehdejší ministr financí prosadil devalvaci koruny, což mělo tragický dopad na obyvatelstvo.
Druhý zločin se odehrál také v roce 1991, když Václav Klaus spoluzakládal ODS. Stranu, jenž napáchala v České republice mnoho škod, ze kterých se jen tak snadno nevyhrabeme. To ale není vše. Také by nám mohl Václav Klaus vysvětlit, proč Československo zaniklo bez referenda a tím pádem bez souhlasu jeho občanů. Tenkrát se Václav Klaus významně podílel s Mečiarem na dojednání rozdělení ČSR, ke kterému došlo 1.ledna 1993.
Dále by nám mohl Klaus vysvětlit, jak to tenkrát bylo s privatizací v 90. letech, ve které se rozprodal (rozdělil) skoro veškerý státní majetek. To Václav Klaus byl hlavní autorem zločinné privatizace.To Klaus může za vznik všech kmotrů, kteří tenkrát pohádkově zbohatli a dnes na nás parazitují! To Václav Klaus dal v 90. letech zelenou všem podvodům a zlodějnám.
Dále by nám mohl vysvětlit, jak to tenkrát v roce 1997 bylo, když ODS čelila obviněním z nejasného financování od podnikatelů, kteří se zúčastnili Klausovi privatizace. Už tenkráte byla ODS zločineckou bandou, které vévodil výše jmenovaný.
Poslední Klausovo zločin se odehrál v lednu 2013, když vyhlásil amnestii, ve které byli zproštěni viny např. manažeři zbankrotovaného H-systému a byly zastaveny kauzy hospodářské kriminality a korupce. Klaus neustále vysvětloval, že jednou občané pochopí, proč vyhlásil amnestii, že to bylo nezbytně nutné. Ale není to tak, občané nikdy nedokáží pochopit zločin,ke kterému došlo schválením z vysokých pater politiky. Klaus propustil na svobodu své kamarádíčky z 90. let. Asi jim něco dlužil.

Bylo by toho na vysvětlování mnoho, ale tolik prostoru v televizi nedostane. A tak budeme poslouchat, jak on je skvělý a ostatní špatní, v lepším případě nic nechápající.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama