Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2014 3:01:01

Jana Juřenčáková si zaslouží váš hlas a vrátit se do Senátu. Vážně.

Jana Juřenčáková si zaslouží váš hlas a vrátit se do Senátu. Vážně.

Takový malý test na voliče - zvolí kandidáta stranického, nebo nezávislého? Bude na Zlínsku po útěkáři Okamurovi opět senátor, resp. zkušená senátorka pro všechny, nebo to bude zase nějaký pokus?

Jana Juřenčáková, která opustila řady STANU, protože nechtěla být politickou kandidátkou, ale kandidátkou skutečně svobodnou a oproštěnou od stranických zájmů a pokynů, už v Senátu byla, mnohé tam udělala, a vyzná se tam. To je důležitý argument proto, aby hned mohla začít pracovat a jako senátorka fungovat. Vždy pomáhala obcím a městům, a není možné pochybovat o tom, že by tak činila i nadále. A je to potřeba jako sůl.
Proto si zaslouží hlas voličů daného regionu. Normálnost, vzdělání, skromnost, k tomu však ta zkušenost a odvaha prosazovat i zdánlivě neprosaditené věci, ji předurčují k senátorské roli. Nerozděluje lidi, ale spojuje, a navíc je již životně moudrá žena. Žádná pravice, žádná levice, ale logika, rozum, zdravý nadhled.
Takových lidí je třeba v politice jako sůl. Kdybych mohla, volím ji. nejsem však z daného regionu, tak alespoň tato podpora. Jano, drržím palce, do Senátu patříš, a snad to pochopí po pokusu s mluvkou Tomiem i lidé v tvém okrsku. Zlínský kraj nepotřebujeme celebrity, ale schopné zkušené a pracovité lidi plné sil. Z mého pohledu - Janu Juřenčákovou. Z daných kandidátů nepochybně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama