ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2014 12:17:41

Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu

Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu

Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu! Kam by to vedlo, kdyby se dav, který je řízen bůh ví kým, dostal k moci bez řádných voleb.

Jestli se nebude potlačovat rebelie a anarchie odnese to celá evropská společnost. Řád a pořádek je základ prosperity.

Současné události na Ukrajině tak, jak je prezentují média, či jak se k nim vyjadřují některé vlády a instituce, nezbytně vedou k zamyšlení. Je vývoj na Ukrajině pouze vyhroceným vnitřním politickým bojem, nebo je to jen šachovnice cizích zájmu? Je akceptovatelné, aby neuspěje-li někdo v politické soutěži, vynutil si své požadavky silou, občanskou neposlušností a i násilím?

Odsuzuji násilí v politické soutěži, ať už jej uplatňuje kterákoliv ze stran. Zvolila-li většina ukrajinských občanů prezidenta Janukovyče s jeho vizí, nezbývá menšině, než voliče v dalších volbách přesvědčit o kvalitách svého kandidáta a vytknout chyby protivníka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama