ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2014 7:53:30

BABIŠ TANCUJE JAK POULIČNÍ MUZIKANT PÍSKÁ

BABIŠ TANCUJE JAK POULIČNÍ MUZIKANT PÍSKÁ

Včera se sešel občanský aktivista Hollan s ministrem financí Babišem. Ne Babiš s Hollanem, ale Hollan s Babišem. Tolik Hollanův FB profil. Dohodli se na likvidaci 20.000 pracovních míst.

Ministr financí a miliardář Babiš se bojí pouličního brněnského muzikanta. Tak nějak vyzněla zpráva na facebookovém profilu občanského aktivisty Matěje Hollana z Brna, který se do něj "navezl" za veřejnou kritiku jím nevlastněných médií. Hollan se angažuje v likvidaci provozovatelů legálních sázkových her na výherních hracích automatech a tzv. VLT. Vydává to za boj proti hazardu, proti kterému však ve skutečnosti nebojuje. Vybral si jen skupinu českých podnikatelských subjektů,  jejichž klienty je nutné přesunout na zahraniční servery, které nabízejí shodné hry a jejichž majitelé posílají dary zahraničním fondům, které zpětně financují české občanské aktivisty bojující proti tomuto vybranému typu "hazardu", tedy i přímo Hollana.  Jako z Chaplinova filmu, kdy chlapec rozbíjí okna, protože jeho táta je sklenář... Ministr financí Babiš a jeho náměstek Závodský se naivně a bez jakýchkoliv odborných informací hodlají zbavit příjmů od nejlépe platících a kontrolovaných poplatníků v této zemi, kteří dávají pracovní příležitost 20.000 osob, které v oboru zbyly.  Chtějí umožnit, aby příjmy ze sázkových her končily v zahraničí. Vážně míněné připomínky odborníků poukazujících i na praxi z doby Marie Theresie, Josefa II. a dr. Rašína v otázkách řízení a regulace sázkových her státem,  označují za produkty hazardní lobby. Neberou zřetel ani na výsledky práce odborných institutů, nevyčkali na závěry specializované vládní komise, plně vyšli vstříc tlaku aktivistů, kteří neznajíce zákona o loteriích dehonestovali a o práci připravili zákon dodržující ministerské úředníky. Svou roli v likvidaci českých legálních provozovatelů sázkových her a přesun hráčů do zahraničí sehrála i rodinná přítelkyně Hollanových, zelená senátorka E. Wagnerová, jako ústavní soudkyně. Na tuto skutečnost již byla upozorněna nejen Bezpečnostní informační služba, v jejíž náplni je sledování aktivit,  které  ohrožují příjmy veřejných rozpočtů této země, ale také orgány činné v trestním řízení. Jistě si položíte otázku proč to vše pan ministr Babiš dělá? Proč se schází s bezvýznamným muzikantem z Brna?Protože je nutné vyjít občanským aktivistům vstříc, aby  jejich  brněnská základna, která stála u zrodu další zelené strany,  podpořila nebo zachovala EKODOTACE do  podniků pana ministra a jeho kamarádů.A to je důvod, proč vznikla politická strana ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! , jejímž cílem je redukce moci těch, kteří profitují z pseudovědeckých výzkumů rádobyekologů, podporují navyšování a tvorbu všech možných ekologických daní a umožňují čerpat nehorázné sumy ze státního rozpočtu ve formě podpory obnovitelných zdrojů, jež směřují do vlastních podniků  nejen ekopolitiků. 
JUDr. Ivo Kasal, předseda a mluvčí politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! , o níž se v Babišem kontrolovaném tiskovém impériu nedočtete ani řádku.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama