ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2014 7:15:18

Čečilová (Otevřená radnice) - Velké poděkování všem !

Čečilová (Otevřená radnice) - Velké poděkování všem !

Mé velké poděkování všem, kteří se podíleli pro hnutí Otevřená radnice na přípravách k říjnovým komunálním volbám.

Je neuvěřitelné, kolik práce bylo odvedeno za pouhé dva měsíce od  založení hnutí k dnešnímu dni, kdy jsme odevzdali kandidátky ve 46 obcích a městech ČR.

 Takovým počtem by se ráda pochlubila řada politických subjektů, které se na naší politické scéně pohybují již nesrovnatelně delší dobu. Kolik úsilí a práce za tímto úspěchem skrývá ví dobře nejen celý volební tým, ale také Vy všichni, kteří jste se na něm podíleli. Dokázali jsme to,co jsme si předsevzali a nepochybuji o tom,že si povedeme i nadále stejně úspěšně.

 Budeme nadále hledat partnery pro prosazování pozitivních změn v naší společnosti a to napříč celou občanskou společností. Nebudeme se vyhýbat komunikaci s politickými subjekty, ale na prvním místě vždy bude OBČAN se svými potřebami. Našim cílem jsou systémové změny vedoucí k odstranění korupce v naší společnosti a potlačení zvůle státních institucí, jejich smyslem je sloužit a nikoliv vládnout.Přeji hodně úspěchů v nastávajícím předvolebním klání. 

MUDr. Alice Čečilová - Předsedkyně hnutí 



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama