Ing. Věstislav Křenek

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2014 21:32:35

Lži a manipulace

Lži a manipulace

Porošenko lže a česká veřejnoprávní média placena českými koncesionáři mlčí a pravdu ignorují. Komu to slouží??

 

PREZIDENT POROŠENKO STRAŠÍ SVĚT VOJENSKOU INVAZÍ RUSKA NA UKRAJINU

Česká veřejnoprávní média neustále o situaci na Ukrajině lžou, zkreslují a zamlčují nevhodné informace před veřejností. Manipulují české veřejné mínění ve prospěch ukrajinské pučistické vlády a proti zájmům této země.

Jednou z takových utajených informací před českou veřejností je zásadní prohlášení vlády Novorossiji, nově vzniklého státního útvaru z východních oblastí Ukrajiny ze dne 24.8.2014 k tzv. Dni nezávislosti Ukrajiny v Doněcku.

V prohlášení se uvádí, že k tomuto dni byla zformována plnohodnotná armáda Novorossiji!

Všechny jednotky působící doposud na straně vzbouřenců jsou od tohoto datumu podřízeny jednomu vojenskému a státnímu velení Novorossiji. V prohlášení se uvádí, že byly zformovány 3 brigády pěchoty tvořené vojáky ukrajinské armády, kteří přešli dobrovolně na stranu Doněcké republiky a z horníků Donbasu. Dále byly vytvořeny 2 tankové prapory, 3 divize raketových vojsk, 2 divize samochodných houfnic, 3 dělostřelecké divize různého kalibru a 3 minometné divize.

V prohlášení se uvádí, že od tohoto dne bojuje proti ukrajinské armádě, která vraždí civilní obyvatelstvo východoukrajinských měst plnohodnotná armáda Novorossiji. Už to nejsou roztříštěné ozbrojené oddíly dobrovolníků, kteří prováděli partizánskou válku, ale nová armáda bojující na frontách s nepřítelem.

Tímto aktem přešel východoukrajinský konflik do nové, kvalitativně vyšší fáze.

Tato nově vytvořená armáda Novorossiji přešla 23. srpna 2014 do mohutné protiofenzivy a obklíčila jednotky ukrajinské armády ve dvou kotlech v blízkosti obce Ambrosijevka v počtu 4 a 2 tisíc mužů s několika stovkami vojenské techniky, kterou zničila, nebo postupně zabavuje a začleňuje do výzbroje své armády. Údajně bylo zabaveno 65 tanků, 39 obrněných bojových vozidel pěchoty, 24 vozidel s raketovými systémy GRAD, 25 kusů systémů Gvozdik, 32 ks minometů, 124 nákladních automobilů a další technika uvedená pouze pod vojenským označením.

V obklíčení se nachází také jeden z praporů vytvořený ze zfanatizovaných fašistů Pravého sektoru Ukrajiny, který nemilosrdně vraždí civilní ruskojazyčné obyvatelstvo na východě Ukrajiny. Očekává se tvrdý střet s těmito fašisty. Armáda Novorossiji jim dala ultimátum, aby se vzdali. Ti to odmítli.

Pod tlakem událostí kyjevská fašistická vládní chunta a prezident Porošenko začali volat do světa o vojenskou pomoc, protože ukrajinská armáda začala ztrácet ve velkém měřítku pozice i zbraně na východě Ukrajiny. Mladí ukrajinští vojáci nechtějí válčit proti svým spoluobčanům, armáda je demoralizovaná. Porošenko proto začal slovně svět strašit ruskou vojenskou invazí! Důkazy nepředložil žádné!

Česká veřejnoprávní média si dávají záležet, aby Porošenkovo alarmující výzvu co nejvíce rozšířily.

Vláda Novorossiji v prohlášení k 24.8.2014 uvedla, že chce pouze chránit své území a své obyvatele. Nechce útočit na Kyjev ani na ostatní města Ukrajiny. Nechce však mít s Ukrajinou a její vládnoucí chuntou už nic společného!

Dne 24.8.2014 se v Doněcku na náměstí uskutečnila velká manifestace občanů města a vojenská přehlídka ke "Dni nezávislosti na kyjevské fašistické chuntě", na které byli vedeni zajatí provládní bojovníci a fašisté z Pravého sektoru. I přes to, že město je poloprázdné, protože lidé uprchli před válkou, bylo náměstí v Doněcku plné lidí. Na zajaté vojáky a bojovníky Pravého sektoru celé náměstí volalo „Fašisté, fuj hanba“. Lidé jim hodili pod nohy červeno-černý prapor Pravého sektoru a modro-žlutý prapor Ukrajiny, aby po nich šlapali. Pochod zajatců přes náměstí prý trval 7 minut. Po nich vjeli na hlavní ulici 3 čistící a kropící vozy, aby „spláchly a zametly odpad na ulici po nich", stejně jako v roce 1944, když tudy procházeli zajatí fašisté.

Jeden z představitelů Doněcké republiky na jejich adresu z tribuny řekl: „Oni tudy chtěli projít se zbraní v ruce proti nám. Nyní prochází jako zajatci a slyší názor našich občanů. Je zde na náměstí vystavena jejich spálená vojenská technika. Nemohli jsme přitáhnout všechnu zničenou techniku, je jí desetkrát více. Ale takhle dopadnou všichni nepřátelé, kteří na nás přijdou se zbraní v ruce!

Dnešním dnem se stalo jasné, že ukrajinská vláda sama vojensky nezlomí odpor Novorossiji, protože ta začala používat v konfliktu stejné zbraně, jako ukrajinská armáda. Stejně ničivé zbraně!



Převzato ze zahraničního zdroje.                                                                          Ing. Věstislav Křenek

                                                                                                                           Zastupitel Plzeňského kraje




Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama