ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2014 14:26:49

Hnutí Otevřená radnice - Hostinné: Přátelství nebo předvolební boj

Hnutí Otevřená radnice - Hostinné: Přátelství nebo předvolební boj

Město Hostinné je malebné podkrkonošské město, které patriot má rád. Jak všichni víme a zažili jsme to na vlastní kůži, tak v roce 2013 nás zasáhly povodně, do té doby žilo město svůj poklidný život, vyjma různého politického názoru.

 Město bylo rozděleno na dvě části : první část občanů hájila zájmy pana Klímy a druhá zbrojila proti. Moc se mi líbilo jak po povodních – živelné katastrofě - drželi občané pohromadě, vznikalo velké přátelství, semkli se. Občané se najednou k sobě chovali přátelsky, hezky a ohleduplně. Přál jsem si, aby spolupráce  a neshody  byly zapomenuty a spolupráce se dařila. 

 Asi  jsem byl naivní. Bohužel máme rok po povodních a začal předvolební boj o pozici starosty a místostarosty. S tímto  bojem se rozpoutalo něco, co jsem nečekal . Začalo to nařčením bezúhonného občana z prodeje drog. Je jim jedno,  zda tento občan bude mít práci, rodinu, pohodu, klid a to že ho zničí, to nevadí. Poté se objevilo referendum k vyjádření se občanů k drogové situaci v našem městě a ke koupališti.  Na tomto postavili předvolební boj. Spousta maminek líčí hrozivou drogovou situaci ve městě, ale vše není tak jak někteří tvrdí. Většina maminek je velice dobře zpracovaná a věří všemu, co se jim řekne a pak si nenechají nic rozumě vysvětlit. Některé maminky celou věc dobře zvážily a prokoukli, že se jedná pouze o předvolební boj a z celou věcí nechtějí nic mít, proto od toho dali ruce pryč.  HLAVNĚ, že se už vidím na radnici.

 Touto cestou chci poděkovat všem, kteří v tomto předvolebním boji poškodili dobré jméno  HNUTÍ OTEVŘENÁ RADNICE a doufám že zdraví  rozum  zvítězí.  Ať si každý sáhne do svého svědomí a zamete si před svým prahem.   

     Nemám zájem o jakékoliv zviditelnění, pouze reaguji na špinavost předvolebního boje a rád bych požádal občany, aby si dobře rozmysleli, koho budou volit a kdo je bude zastupovat na radnici.    
  Jelínek Martin



Více zde: http://www.hora2014.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama