MUDr. Jitka Chalánková

  • Prostějov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2014 12:38:45

Jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou

Jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou

Petice požadující umožnění návratu Davida a Denise Michalákových z Norska do ČR

Poslankyně Jitka Chalánková se dlouhodobě věnuje problematice dvou odebraným českých dětí české matce v Norsku. „V současné době jsme museli zajít až tak daleko, že je připravena petice s podpisovým archem, která požaduje po premiérovi Bohuslavu Sobotkovi a ministru zahraničních věcí Lubomíru Zaorálkovi umožnění návratu Davida a Denise Michalákových z Norska do České republiky,"  uvádí Chalánková.

„V tomto případě jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou. Musíme proto společně vyvinout co největší úsilí a tlak na vládu České republiky, aby již konečně konala a nepodílela se na těchto nesmyslných odebírání českých dětí v zahraničí," dodává poslankyně.

V Olomouci budou podpisové archy k dispozici od zítřejšího dne, tj. od čtvrtka 6.11. zde: Poslanecká kancelář TOP 09, Kateřinská 11.  Ti, kteří mají možnost umístit podpisové archy s peticí na další veřejná místa, prosím, učiňte tak. Vás v ostatních regionech bych žádáme o umístění podpisových archů s peticí v místech, kde Vám to přijde vhodné. V ordinacích lékařů, na obecních úřadech, ve firmách, prostě všude tam, kde se mohou dostat lidé k podpisu.

Poté, prosím, vyplněné podpisové archy zašlete zpět na adresu Poslanecké kanceláře TOP 09 v Olomouci.

Kompletní informace jsou k dispozici ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama