Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2014 10:02:08

Pokud pan Sobotka považuje DSSS za rasistickou nebo fašistickou, měl by konat

Pokud pan Sobotka považuje DSSS za rasistickou nebo fašistickou, měl by konat

Vyjádření předsedy DSSS Tomáše Vandase k výrokům premiéra ČR

Nemohu nereagovat na vyjádření premiéra vlády České republiky a předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky v souvislosti s jeho urputnou snahou zrušit místní organizaci socialistů v Duchcově, kdy uvedl, že "není možné, aby ČSSD uzavírala koalice se stranami, které mají rasistický nebo fašistický charakter".

Pokud tedy pan Sobotka považuje Dělnickou stranu sociální spravedlnosti (DSSS) za rasistickou nebo fašistickou, měla by taková strana logicky porušovat ústavní pořádek ČR. V takovém případě má jako premiér přímo povinnost bezodkladně konat.

Vyzývám proto pana Sobotku, pokud je v případě DSSS přesvědčen o "rasismu a fašismu", aby vláda podala návrh na rozpuštění DSSS. Pokud tak neučiní, žádám ho o okamžitou omluvu za jeho lživé výroky, poškozující dobrou pověst naší strany.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama