Martin Říha

  • KSČM
  • Brno-střed
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2015 11:09:51

Vážený pane Primátore , Rado města Brna

Vážený pane Primátore , Rado města Brna

Při pohledu na zanedbaný stadion za Lužánkami se chce nejednomu příznivci sportu plakat. Jak jsme nechali zchátrat stánek, který hostil mezinárodní zápasy a dokonce viděl získat tým fotbalistů Zbrojovky titul mistrů ČSSR.

Apeluji na nové vedení města aby se začalo urychleně věnovat tomuto po Dlouhou dobu neřešenému problému města Brna. Myslím, že si důstojný stánek  pro kopanou zaslouží jak sportovci, ale hlavně fanoušci. Z fotografie je zřejmé že o důstojnosti se nedá hovořit. Stadion na Srbské také nebude tím pravým. Město si zaslouží důstojný stánek pro hostování mezinárodních zápasů, protože zájem fandů je v městě velký. V mnoha případech by jistě překročil kapacitu současného stadionu.

  Nezůstanu jen u fotbalového stadionu. Dosavadní výsledky komety Brno a návštěvnost nasvědčují, že si zaslouží fanoušci a hráči pořádnou víceúčelovou halu. Brno druhé největší město v republice nemá žádný důstojný stánek. Pojďme jako zastupitelé najít shodu a do konce volebního období něco pro Brno, sportovce a diváky udělat. Nachystejme finance, projekty a do konečné fáze výstavbu důstojných reprezentačních sportovišť města Brna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama