Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2015 11:31:00

Jsem ráda, že jsem mohla dát záštitu Faustovi

Jsem ráda, že jsem mohla dát záštitu Faustovi

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová převzala záštitu nad druhým uvedením rockové opery Faust z dílny Milana Steigerwalda a Pavly Forest, kterého se včera osobně zúčastnila v holešovickém divadle RockOpera.

„Netajím se tím, že mám ráda rockovou hudbu a proto jsem ráda, že jsem mohla dát záštitu této fascinující inscenaci Fausta. Oceňuji skvělé výkony jak zpěváků, tak tanečníků, kteří dokázali vtáhnout diváky do děje,“ uvedla Karla Šlechtová po představení.

Strhující inscenace příběhu o touze po opravdové vášni a lásce na motivy tragédie J. W. von Goetha, která je opět zpracována do rockově-metalové podoby s artistickými prvky, se již podruhé představila v holešovické RockOpeře.

„Děkujeme paní ministryni Karle Šlechtové za záštitu naší rockové opery Faust, velice si jí vážíme,“ komentovala záštitu zakladatelka a umělecká šéfka Pavla Forest.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama