ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2015 8:23:00

Opět se potvrdilo, že členové SLK jsou ve svém rozhodování jednotní

Opět se potvrdilo, že členové SLK jsou ve svém rozhodování jednotní

Starostové pro Liberecký kraj zvolili kandidáta do senátních voleb

Na podzim 2016 se budou kromě krajských voleb konat i volby do třetiny Senátu PČR. Na včerejším sněmu SLK účastníci projednávali, kdo bude kandidovat ve volebním obvodu č. 34 – Liberec. „Jsem velmi rád, že se opět potvrdilo, že členové SLK jsou ve svém rozhodování jednotní – Michael Canov byl navržen jako jediný kandidát z našich řad a v tajné volbě získal 93,5 % hlasů“, řekl Marek Pieter, předseda SLK a náměstek hejtmana.

Michael Canov je jedním ze zakládajících členů SLK a taktéž jeho prvním místopředsedou, dále dlouholetým starostou Chrastavy a navíc stále aktivním pedagogem. Jako hlavní cíle v případě svého zvolení senátorem by rád využil možnost pracovat na kvalitní přípravě zákonů a snahu podporovat návrhy organizací zastupující obce (SMO či SMS). Dále by chtěl podporovat města a obce, ale i různé organizace ve volebním okrsku (a také Libereckého kraje jako instituce) při jednáních se státními institucemi. Taktéž podporovat rozvoj výstavby dopravní sítě a rozvoj školství na úrovni přípravy strategických dokumentů, pokud se k nim Senát bude vyjadřovat.

„Takto silná podpora od kolegů mě velmi těší, samozřejmě bych se rád v roce 2016 připojil k historicky prvnímu senátorovi za SLK panu Jiřímu Voseckému, který byl v loňském roce zvolen za volební obvod Česká Lípa a doufám, že minimálně zopakuji jeho skvělý výsledek ve volbách“, doplňuje Michael Canov.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama