ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2016 15:49:00

Digitální garáž nabízí veřejnosti vzdělávání v online marketingu

Digitální garáž nabízí veřejnosti vzdělávání v online marketingu

Vzdělávací projekt společnosti Google nazvaný Digitální garáž, zítra zavítá do Liberce. Zúčastnit se jej můžou zájemci v úterý 10. května od 18.00 hodin v aule Technické univerzity v Liberci (TUL).

 Stěžejním tématem bude online marketing, o kterém pohovoří nejen lektoři, ale i lidé využívající jej třeba v podnikání. Partnerem projektu je kromě společnosti Google a TUL i Liberecký kraj, za který na konferenci promluví náměstek hejtmana Marek Pieter.

Digitální garáž je vzdělávací program, ve kterém účastníky naučí základy online marketingu, vysvětlí, jak správně budovat web. Hovořit se bude o PPC reklamě, možnostech využití Facebooku pro rozvoj podnikání a účastníci se také dozvědí, co je framework See-Think-Do:Care a jak ho správně využít.

Přednášet bude za společnost Google certifikovaný trenér Karel Pařízek, který vám představí online marketing. O online marketingu a o tom, jak pomáhá v podnikání, promluví Michal Jirák, jeden ze zakladatelů společnosti MITON CZ.

Podrobnosti a vstupenky najdete ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama