Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2015 16:32:00

Zastavme terorismus

Zastavme terorismus

Od pátku minulého týdne pohřešuje Česká republika svého občana, který po útoku ozbrojenců zmizel. Kdo však za tímto únosem stojí, je k dnešnímu dni stále nejasné.

Kontakty našich orgánů v Libyi  jsou pravděpodobně na nulové úrovni. Ministr Zaorálek ve svých vystoupeních dedukuje, že za únosem stojí s velkou pravděpodobností ozbrojenci Islámského státu.

Ministerstvo zahraničí se snaží dělat vše, co je v jeho silách. Jaký bude výsledek, dnes není nikdo schopen říct.

Islámský stát je líhní terorismu, jeho příslušníci se nerozpakují unášet a vraždit nevinné lidi. A proto by bylo dobré zasednout ke kulatému stolu a spolupracovat na široké bázi všech států k omezení terorismu a vraždění nevinných.

Jinak je možné, že proklamace zástupců Islámského státu o vstupu do zemí EU, které jsme členem, se stanou hrůznou skutečností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama