Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2015 17:32:30

Koalice v Duchcově zavádí pořádek. STOP srocování nepřizpůsobivých

Koalice v Duchcově zavádí pořádek. STOP srocování nepřizpůsobivých

Město Duchcov ve čtvrtek 12.3.2015 přijalo na zasedání městského zastupitelstva na návrh koalice Obecně závaznou vyhlášku č. 4/2015 o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ochraně veřejné zeleně a zlepšení vzhledu města.

Město Duchcov ve čtvrtek 12.3.2015 přijalo na zasedání městského zastupitelstva na návrh koalice Obecně závaznou vyhlášku č. 4/2015 o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ochraně veřejné zeleně a zlepšení vzhledu města. Na přípravě této vyhlášky spolupracovali dohromady členové Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), starosta města Duchcova Zbyněk Šimbera a velitel duchcovské městské policie.

Příprava vyhlášky trvala déle jak tři měsíce a nabývá účinnosti patnáctým dnem po dni vyhlášení. Jejím cílem je omezit narušování veřejného pořádku a činnosti, které jsou v rozporu s dobrými mravy. Je zaměřena zejména na tzv. táborové dýchánky nepřizpůsobivých občanů na veřejných prostranstvích, kdy často do pozdních hodin ruší hlukem slušné občany.

Radní města Duchova a předseda duchcovské místní organizace DSSS Jindřich Svoboda uvedl, že DSSS v Duchcově již předvolbami slibovala, že udělá vše pro to, aby duchcovské ulice i parky byly bezpečné, klidné a čisté.  

„Jsem přesvědčen, že tato vyhláška bude pro naše město velkým přínosem, a je teď potřeba pouze dohlédnout na městskou policii, zdali důsledně dohlíží na její striktní dodržování. Touto vyhláškou náš boj za bezpečný Duchcov samozřejmě nekončí a já snad mohu prozradit, že již nyní připravujeme další dost zásadní změnu pro znepříjemnění života nepřizpůsobivým občanům našeho města,“ dodal Jindřich Svoboda.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama