ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2015 8:56:34

Senioři z „Trojky“ roztancovali kulturní dům Peklo

Senioři z „Trojky“ roztancovali kulturní dům Peklo

Oblíbené taneční setkání připravil pro seniory centrální obvod na středu 15. dubna. Jarní společenská událost pro seniory začala v 16. hodin ve velkém sále KD Peklo. K tanci i poslechu zahrál tradičně taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

„Taneční jarní vínky se u nás na obvodě staly již tradicí trvající téměř dvě desetiletí, kterou zavedl jeden z prvních porevolučních starostů třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek,“ prozradil místostarosta centrálního obvodu David Procházka, který jarní taneční vínek zahájil.

Tato taneční odpoledne jsou vůbec jednou z nejnavštěvovanějších obvodních akcí pro seniory mající trvalé bydliště na území třetího plzeňského obvodu. Setkávají se v příjemném prostředí se svými přáteli, zatančí si nebo si jen poslechnou „šlágry“ svého mládí.  Návštěvnost této akce se pohybuje okolo tří stovek lidí a vstup je samozřejmě zdarma.

„Obdivuji vitalitu našich seniorů a zároveň jim děkuji za hojnou účast a za to, že je tato tradiční akce stále baví. Je jejich zásluhou, že má pořád úžasnou atmosféru“, dodal David Procházka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama